Társalgási szinten angolul 3 hónap alatt

  • Kiváló minőségű, beszédközpontú angol nyelvoktatás
  • Azonnal alkalmazható és magabiztos nyelvtudás
  • Személyre szabott magánórák, vagy kiscsoportos tanfolyamok
  • Saját időbeosztásod szerint járhatsz órára
  • Nincs utazási idő és nincs útiköltség
  • Részt vehetsz asztali számítógépről, laptopról, vagy akár okostelefonról is
  • Az órákat egy gombnyomással videóra tudod venni és bármikor visszanézheted a saját gépeden

"Sokkal magabiztosabban, jobban beszélem az angol nyelvet, amióta itt tanulok."

Mária - Idősgondozó

angol magánóra

Brit állampolgársági teszt

Készülj fel a Brit állampolgársági tesztre (Life in the UK Test)
és az ehhez szükséges B1 nyelvvizsgára velünk.

 

"Összeállt a kép. Megértésem lett az angol nyelvről! Nagyon élvezem az órákat és szinte mindig kitisztul valami apróságnak vélt dolog, amit ezidáig rosszul értelmeztem és akadályozta a haladásom."

László - Könyvelőiroda tulajdonos

Tanulj meg angolul beszéd-központú óráinkon. Az órán tanultakat rögtön át tudod ültetni a gyakorlatba
- alkalmazható tudást kapsz.

Otthonodba szállítjuk a legjobb magántanárokat - akik mind hétpróbás világpolgárok, kiterjedt tapasztalattal rendelkeznek anyanyelvi környezetben és értik, hogy mik a külföldön élő magyarok nehézségei.

Online angol magánóráink teljesen személyre szabottak. Egyedi igényeidhez (társalgási nyelv, beszéd-centrikus oktatás, nyelvvizsgára felkészítés, üzleti nyelv, stb.) és egyéni sebességedhez igazítjuk őket. Addig nem megyünk tovább, amíg teljesen meg nem érted az anyagot. Nálunk magabiztossá válsz az angol nyelvvel kapcsolatban.

"Eleinte szokatlan volt a módszer, mivel jelentősen eltér az eddig általam tapasztalt nyelvoktatási módszerektől. Így durván két hónap után azt mondom, így kellett volna eddig is… Már ennyi tanulás után is merem/tudom használni a nyelvet olyan módon, ahogyan eddig sohasem."

Zoltán

A világon elérhető leghatékonyabb és leggyorsabb angol nyelvoktatási módszert használjuk. A tanulóink akár néhány hét alatt képesek jelentős javulást elérni a nyelvi szintjükben. Az óráink élvezetesek, a tanulóink örömmel fedezik fel, hogy újabb és újabb megértéseket szereznek.

Most kockázatok nélkül, ingyenesen kipróbálhatod egy online angol magánóránkat!

"Így utólag, ismét szeretném megköszönni azt a hathatós segítséget amit kaptam Tőled az angol óráidon. Ennek tudom be, hogy elsőre átmentem olyan interjúkon amikre korábban biztosan nem lettem volna képes. A rövid felkészítési idő alatt értünk el olyan eredményt ami talán másokkal hosszabb idő alatt sem sikerült volna. Külön köszönöm a tervezett és irányzott felkészülésedet a kért témakörben."

Tibor - Elektromérnök