Angol tanulóink sikerei

"Kedves Mindenki!

Kalmár Balázsnak hívnak. Hét hónapja kezdtem angolt tanulni a Bonaventura nyelviskolában és nagyon elégedett vagyok az eddigi teljesítményünkkel. Hiszen ez közös munka.

Nem a nulláról kezdtem, de ismereteim hiányosak voltak és jó régen keletkeztek; messze vagyok még a tökéletestől viszont érzem, hogy könnyebben, bátrabban merek megszólalni angolul.

Idei célom, hogy visszatérhessek saját szakmámba (biológus) 'alig egy év kint lét után', ami most már nem tűnik elérhetetlennek. És ezt a Bonaventura csapatának köszönhetem.

Igaz nem olcsó, de a minőségi oktatás minden pénzt megér. Rugalmas időbeosztás, rámszabott órák (tananyag: témák, szavak, nyelvtan és a tanulás ritmusa). Kellemes, baráti légkör, amikor az ember mer kérdezni.
Nemrég kipróbáltam a fordító irodát is és ugyanezt a hozzáállást és minőséget tapasztaltam.

Én csak ajánlani tudom mindkét szolgáltatásukat!"

Kalmár Balázs

"Segítség nélkül írtam meg a dolgozatokat, melyekre nem túl rossz (B) osztályzatokat kaptam, (BA Business-t tanulok.)
Kriszta hihetetlenül sokat segített nemcsak az írásbeli nyelvi magabiztosság megszilárdításában, hanem a szóbeli beszélgetéseink során is rendkívül türelmesen javítgatott, és nem sajnálta az időt hogy megvárja amíg összeszedem a mondat darabjait.
Nagyon szépen köszönöm Neki ezúton is!
Mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki a Bonaventura Nyelviskolát!!!!
Nemcsak a magas színvonalú oktatás miatt, hanem a segítőkész hozzáállásért is!
Még egyszer: Thank you very much." 😀

Joó Andrea

"Jobban megértem, amit mondanak nekem. Bátrabban merek beszélgetni, és jobban megértetem magam.

A helyes mondatalkotás is egész jól megy."

B. Adrienn

"Teljesen 'véletlenül futottam bele' a Bonaventura Nyelviskolába.

Általában minden regisztráció gondot okoz koromnál fogva, de itt minden könnyedén ment, s hamarosan a jelentkezésemet egy telefonhívás követte az iskola vezetője részéről. Kellemes vidám és kötetlen beszélgetésünk végén minden kétség nélkül, bátran csatlakoztam.

Megérte!!!!!

Hogy miért?

Elmúltam 45, és egyedülállóként, egész napi munka után, bizony következetes elhatározást igényel, hogy angolt tanuljak. Ráadásul, nem vagyok eminens diák, hiányos felkészültség jellemez.

A tanárom pedig? Egyszerűen nem hagyott és nem hagy elveszni!!!!! Mindig esélyt kapok, végtelen türelme és intelligenciája hozzásegít, hogy ha lassabb tempóban is, de elsajátítsam az angol nyelvet.

A Bonaventura csapatát olyan jelzőkkel illetném, melyek kihalófélben vannak bár, de annál helytállóbbak, mint korrektség, pontosság, maximalizmus, rugalmasság, egyszóval profizmus!!!

Ez úton köszönöm, hogy lehetőséget és esélyt kapok általuk egy élhetőbb életre!!!"

Bodó Mariann

"Egy évvel ezelőtt kezdtünk el tanulni Ákosnál a Bonaventura Online Nyelviskolában, a húgom és én.

Nagyon jó hangulatban teltek az órák és mindig tanultunk valami újat vagy kitisztult valami, ami nem volt világos.

Rengeteget fejlődtünk, úgy szókincsben, mint nyelvtanilag, sokkal bátrabban beszélünk és értésünk is sokat fejlődött.

Csak ajánlani tudjuk a Bonaventurát 🙂

Köszönjük !!!"

Szolanics Reni és Andi

KatiSikeres nyelvvizsga - Euro Pro üzleti angol 

"Februárban kezdtem el a magánóráimat a Bonaventura-nál, mert eldöntöttem, hogy nem húzom tovább az időt, 2 és fél év angliai tartózkodás után itt az ideje, hogy az ittlétem egyik fő céljával is foglalkozzak és megszerezzem az angol nyelvvizsgát ami a diplomám átvételéhez szükséges.

Mivel a főiskolám szakmai közép- vagy általános felsőfokot ír elő, így az Euro Pro üzleti angol nyelvvizsgát választottam. Először Sarkadi Zsolt, majd áprilistól Baráth Kriszta vette kezébe a sorsom, aki a Bonaventura Nyelvvizsga-felkészítő specialistája!

Az órákat nagyon élveztem, Krisztával minden óra után úgy álltam fel a gép elől, hogy éreztem a fejlődést, és rendkívül hasznos időtöltésnek éreztem az órákat. Kriszta nagyon céltudatosan, ráfókuszálva a vizsga követelményeire, tanította végig az órákat, így óráról órára a bennem lévő egyre növekvő pánik, elkezdett csökkeni, majd a végén már úgy gondoltam, hogy akár még sikerülhet is. Ami nagy szó! 🙂

Kriszta hihetetlenül rugalmas, hajlandó akár éjjel tartani nekem az órákat, sőt a vizsga előtti napokban, extra órák beszúrásával tudtuk befejezni a felkészülést, tehát szerintem ő sem igen aludt többet mint én. Szóval nagyon szíven viselte a sorsom, ami nagyon jól esett.

A vizsgám május 24-én volt, és a múlt héten kaptam meg az eredményt miszerint SIKERÜLT!!!!

Nagyon örülök neki, és tudom, hogy nagyon sokat köszönhetek Krisztának és a Bonaventura-nak.

Természetesen ezek után nem akarok megállni, igaz nyelvvizsgára konkrétan nincs már szükségem, de amíg angol nyelvterületen képzelem el a jövőmet, addig az én érdekem, hogy még jobb legyen az angolom, így teljesen természetes, hogy folytatom Krisztával a tanulást.

Ja és persze melegen ajánlom Krisztát és a Bonaventura-t!

Köszi szépen!!! :)))"

Kati

TudlikLaciSikerek angol nyelvtanfolyamon egy könyvelő iroda munkatársától az Egyesült Királyságban 

"Összeállt a kép. Megértésem lett az angol nyelvről!

Nagyon élvezem az órákat és szinte mindig kitisztul valami apróságnak vélt dolog, amit ezidáig rosszul értelmeztem és akadályozta a haladásom.

Köszönöm Ákos és Balázs!

Érdemes beiratkozni."

Tudlik László

Evlateam Bookkeeping

www.evabookkeeping.co.uk

Hatékony angol nyelv oktatás

"Tisztelt Bonaventura Csapat!

Csak kb. két hónapja vagyok az iskola tanulója, de már most meg kell köszönnöm az eddig - különösen az angol nyelv logikájának megértése terén - kapott segítséget.

Ákos - a tanárom - valóban a honlapon is megjelölt módon - a szó legjobb értelmében! - mérnöki precizitással magyarázza el az anyagot. Nekem van egy középfokú nyelvvizsgám (melyet a British Council vizsgáján szereztem meg) mégis azt kell mondanom, semmit nem tudtam az angol nyelvről. Most kezdem megérteni az összefüggéseket, kezdem látni, hogy a magyar nyelvben csak nüansznyi eltéréseket jelentő különböző mondatszerkezetek alkalmazása az angol nyelvben gyökeresen más jelentésű mondatokat eredményeznek. Alapvetően kell megváltoztatnom az angol nyelvről, és annak tanulásáról eddig kialakult véleményem. Most már bízom benne, hogy sikerülni fog.

Eleinte szokatlan volt a módszer, mivel jelentősen eltér az eddig általam tapasztalt nyelvoktatási módszerektől. Így durván két hónap után azt mondom, így kellett volna eddig is... Már ennyi tanulás után is merem/tudom használni a nyelvet olyan módon, ahogyan eddig sohasem.

Nem rabolom az időt: Nagyon örülök, hogy itt tanulhatok. Ákos végtelen türelemmel oktat, Gabi - a tanfolyamszervező - is végtelenül kedves, mindenben segít. Ráadásul a tanulás otthonról végezhető, időpontja rugalmas, a teljes oktatás akár egyénre is szabható. Ajánlom (nem csak) azoknak a magyaroknak, akik Angliában élnek.

És köszönöm.

Üdvözlettel:"

Dobos Zoltán

Ági sikertörténete az angol nyelvtanulásban

"Szeretném megköszönni a hozzám való türelmed, és szakmai tudásod, ami számomra igazán jó volt, és elindított végre egy úton az angol tanulásban.

Kitartóan lökdöstél előre, ami lendületbe hozott, így most egy angol iskolában, napi szinten tudom gyakorolni a Tőled szerzett tudást.

Megkaptam az alapokat, és tudom a beszédben kamatoztatni, értem mi miért van, lesz és volt. :)))

Köszönöm még egyszer és százszor is,"

Feketéné Ági

Siker az angol tanulásban

"...ha éppen angol nyelvtanárt keres, megtalálta.

Mindenkinek ajánlom Krisztát! Különösen azoknak akik emberségre vágynak tanulás közben és alatt. Krisztában legjobban a tárgyi tudást szeretem, ami a legfontosabb a nyelvtanulásnál és azt, hogy figyel diákjai kívánságára.

Nyugodt, türelmes, sokrétű. Órái érdekesed, elragadóak és megragadóak, változatosak felhasználva a modern kor lehetőségeit."

Kata

Sikeres állásinterjú angol nyelven

"Így utólag, ismét szeretném megköszönni azt a hathatós segítséget amit kaptam Tőled az angol óráidon. Ennek tudom be, hogy elsőre átmentem olyan interjúkon amikre korábban biztosan nem lettem volna képes.

A rövid felkészítési idő alatt értünk el olyan eredményt ami talán másokkal hosszabb idő alatt sem sikerült volna. Külön köszönöm a tervezett és irányzott felkészülésedet a kért témakörben.

Sok sikert kívánok a további tanításodhoz!

Üdvözlettel,"

Tibor

marikaMagabiztosabban beszélek angolul

"Köszönöm kedves Balázs, nagyon örülök, hogy téged és a te csoportodat választottam. 🙂

Először is, szeretném megköszönni a karácsonyi üdvözlő lapot, amit még idáig semmilyen iskolától, vagy cégtől nem kaptam.

Másodszor, nagyon örülök, hogy rátaláltam az interneten erre az iskolára.

Sokkal magabiztosabban, jobban beszélem az angol nyelvet, amióta itt tanulok Ákossal, akinek egyben szeretnék ismét Gratulálni a most született kislányához. Kívánok nekik erőt, egészséget, és várom, hogy mihamarabb visszatérjen tanítani.

Mindenkinek nagyon ajánlom ezt az iskolát, legyen az kezdő, vagy haladó. Biztos sok sikere lesz itt mindenkinek, aki ide jelentkezik."

V.M

(Idősgondozó)

Gyors fejlődés az angolt nyelvtanulás során

"Nagyon szeretem Dia óráit, nagyon kedves, aranyos és természetesen szuper jó tanár! Úgy érzem nagyon sokat segített, sokat fejlődtem és rengeteg önbizalmat adott."

Kinga

Angol nyelvtanulás profi szinten

"Ezúton szeretném megköszönni a segítséged és a munkád, amit az angol tanulás során nyújtottál!

A nyelviskolátok nagyon profi, én mindenkinek csak ajánlani fogom! Kriszta kiváló tanár és nagyszerű ember, már miatta érdemes volt angolra járni.

Köszönettel és üdvözlettel:"

Szilvi

JuditÉlvezetes angol órák

"Rendkívül élvezem az órákat, örülök, hogy megtaláltalak benneteket.

Üdv,"

Judit

 

MolnárRudolfÉlvezet az angol nyelv tanulása

"Sziasztok!

Én a feleségemmel együtt tanulok Balázsnál. A feleségemnek nulla nyelvtudása volt, nekem azért egy kicsit több tudásom volt. Én 6 évet tanultam angolul, igaz nagyon régen és még Magyarországon, de Balázs pár alkalom után helyre tette azokat a dolgokat amiket évek óta nem értettem.

Az Ő módszerével egyszerűen élvezet a nyelvtanulás. Gyertek ide tanulni HA meg akartok tanulni angolul."

Molnár Rudolf

Helyettes menedzser egy élelmiszerüzletben

Bányász EditAngol órák Los Angelesből, 10 000 kilométer távolságból

"Már több mint két éve itt élek Los Angeles városában.

Úgy jöttem ide, hogy nem tudtam angolul semmit. Egyik ismerősünk ajánlotta a Balázst. Felvettem vele a kapcsolatot és már indultak is az izgalmas angol órák.

Nagyon jó módszerrel tanít, lépésről-lépésre egészen az alapoktól. A türelme az határtalan (én kipróbáltam:-)).

Ajánlom mindenkinek, aki tudni szeretné az angol nyelvtan miértjét és hogyanját.

Most egyik angol oktatásról megyek a másikra, a nyelvtanom átlagon felüli, köszönhető a Balázsnak!

Ja, és nem utolsó szempont, hogy a Balázs óráin nem fogsz unatkozni!"

Bányász Edit

Bábaasszony

GombosCsillaAngol órák egy kiváló magántanárral

"Sziasztok!

Én még nagyon az elején vagyok, de nagyon élvezem a tanulást Balázs módszerével. Az órák minden pillanata leköti a figyelmemet, biztos vagyok benne, hogy meghozza a várt eredményt. Tanultam már néhány tanárral, de Ákos magasan a legjobb. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Köszönöm,"

Gombos Csilla

(Szépségszalon tulajdonos)

Beleznay EndreAngol tanfolyami siker

 

"Csodálatos volt."

 

Beleznay Endre

Színművész

 

Molnár KrisztaAngol magánórák tanulópárral

"Sziasztok!

Én 2012. áprilisában jöttem ki Angliába és nulla nyelvtudásom volt. Balázst még az Iskola indítasa előtt ismertem meg. És nagyon szimpatikus volt az élethez való hozzáállása.

Balázs nem csak egyszerűen Tanító,  hanem barát is aki a lelkén viseli, hogy megtanulj angolul, ha Nála tanulsz. Én mindenkinek csak ajánlani tudom Balázst és a módszerét. Aki meg akar tanulni angolul, annak itt a helye."

Molnár Kriszta

Takarító cég tulajdonos

Az angol tanulással még az életre való rálátásom is átfordul

"Balázs órái számomra a legjobb dolgok egyike, ahhoz hasonló, mint amikor belépek egy patinás könyvtárba.

Tiszteletre méltó a tudása. Amikor tanít, gyakran előfordul valami csavar, ami nyelvtanuláson keresztül az életre való rálátást is átfordítja.

Rendkívül jó tanár."

Tünde

(Vállalkozó)

Szili TiborNem fogsz unatkozni az angol órákon

"Sziasztok!

Néhány évvel ezelőtt tanultam Balázsnál angolt. Nagyon élveztem az órákat, sok mindent tudtam hasznosítani az órákon tanultakból. Jelen pillanatban is Angliában élek, mindenkinek csak javasolni tudom!

Egy biztos, nem fogsz unatkozni, ha itt tanulsz!"

Tibor

Betanított munkás

Fordítási és tolmácsolási ügyfeleink ajánlásai

"Hivatalos magyar dokumentumok hiteles fordítására volt szükségem angliai ügyintézéshez.

Gyors, rugalmas és precíz partnert ismerhettem meg, a fordítás kiváló minőségben elkészült.

Az angol hatóság már ki is állította a fordításon alapuló szakmai tanúsítványomat.

Köszönöm a lelkiismeretes munkát!"

Sz. D.

"Az ajánlásom egyszerű:

Gyors, precíz, megbízható.

Köszönöm."

Bereginé

"I didn't know what to do to translate my birth certificate from Hungarian to English .

I called Bonaventura , very quick response and very helpful .

I would recommend this company to anyone

Thank you so much"

B.K.

"Bátran ajánlom mindenkinek!

Gyors és precíz fordítási munka, kedvező ár és kitűnő kommunikáció!!!

Köszönöm!"

G. T.

"Nagyon köszönöm a gyors és kiváló munkátokat!

Megbízhatóság, precizitás és megfelelő árak!

Hálás vagyok, hogy rátok találtam és nyugodt szívvel ajánlom mindenkinek, mert egyszerűen hibátlan!"

Korom Éva

"Üdvözlet Mindenkinek,
Ezúton is szeretném megköszönni a gyors, megbízható, használható fordítást. Azonnali szolgáltatást kaptam mindkét alkalommal. Bátran merem ajánlani a szolgáltatást mindenkinek.
További sok sikert kívánok.
Köszönettel:"

Tóth Anita

"Szeretném megköszönni a gyors és pontos fordítási munkátokat.
Teljes mértékben elégedett vagyok az eredménnyel.
Nagyon pozitív élményem volt a hozzáállásotokkal és segítőkészségetekkel kapcsolatban.
Ajánlani tudom mindenkinek, hogy forduljon hozzátok fordítással kapcsolatban.
"

Hotykai Gabriella

"A fordítási szolgáltatást csak ajánlani tudom, gyors, kedvező árú. Kommunikációjuk magas rangú, értékelik az ügyfelet."

Fekete Mihály

"Nagyon elégedett vagyok a szolgáltatásukkal, és szívesen ajánlom őket másoknak is, mert szuper gyorsak és remek munkát végeznek baráti áron.

Köszönöm! :)"

K.M.

"We had to get a last-minute translation done with my girlfriend from Hungarian to English.

Bonaventura gave us a really fair deal and they did a great job on time as well, which was essential in our case.

We were very pleased with their services and would highly recommend them to others."

"A barátnőmnek és nekem sürgős fordításra volt szükségünk magyarról angolra.

A Bonaventura igazán jó árajánlatot adott és nagyszerű munkát végeztek, ráadásul időben, ami létfontosságú volt számunkra.

Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatásukkal és szívesen ajánlanánk őket másoknak is."

H.E. és W.P.

"Nagyon segítőkész és kedves.
A fordítást pedig pontosan és precízen végezték, másnapra kézhez is kaptam.
Csak ajánlani tudom."

Hevesi Dávid

"Gyors, precíz munka, segítőkész és barátságos csapat, reális ár.

Minden hivatalos fordításra a Bonaventura csapatát kérem fel a jövőben is.

Külön köszönet Hegyi Balázsnak a fáradozásért, hogy az általam kért rövid határidő sem volt akadálya annak, hogy a fordítás pontosan érkezzen meg postai úton.

Köszönet még egyszer! "

S.Á.

"Fordítás kapcsán kerestem fel a Bonaventura csapatát, és nagyon meg voltam elégedve.

Nagyon gyors és pontos munkát végeztek, és még konzultációra is volt idejük. Hivatalos papírok fordításához még tanácsot is tudtak adni, és szemmel láthatóan értenek hozzá.
Külön kiemelném, hogy nagyon ésszerűen és normálisan adnak árajánlatot, és csak a szükséges részeket veszik figyelembe, hogy minél kevesebb legyen a költség. Ez nem mindenhol van így, szóval mindenképpen nagy pozitívum.

Ha jól emlékszem, akkor az árajánlatot teljesen ingyen kaptam, ami azt jelenti, hogy ha valami nem tetszik, költségmentesen vissza tudok lépni, ami szerintem nagyon korrekt.

Röviden: gyors, pontos, nem drága, és sok beleszólása van a vevőnek/megbízónak.

Mindenképpen ajánlom őket."

W.A.

"Ismerős ajánlásával találtam rá a Bonaventura csapatára, ugyanis iskolába való jelentkezéshez kellett a magyar érettségim angolra fordíttatni.

Az otthoni hivatalos fordítások árain és idején szörnyülködve, nagy felüdülés volt találni egy gyorsan, olcsón dolgozó fordító irodát.

Az első beszélgetéstől számítva, 3 munkanap alatt kézhez is kaptam a teljes anyagot.

Gyors és precíz munka, abszolút reális áron és nagyon barátságos bánásmód az ügyfelekkel.

Csak is ajánlani tudom."

Pécsi Viktor

"Barátságos, segítőkész, precíz, igényes és hyper gyors szolgáltatás!

Kérem szervezzenek ezekből egy tanfolyamot a magyar konzulátusok számára...

A jövőben is bizalommal fordulok a Bonaventura csapatához és bátran ajánlom mindenkinek.

Üdvözlettel,"

Norbert

"Gyors, személyes kiszolgálás kedvező áron!

Legközelebb is a Bonaventurához fordulok, ha tanúsított fordításra lesz szükségem.

Csak ajánlani tudom!"

Lukács Péter

"Gyors, precíz fordítás, kedvező ár, kiváló kommunikáció.
Második alkalommal vettem igénybe a szolgáltatást és minden bizonnyal legközelebb is hozzájuk fordulok.
Köszönöm, Bonaventura!"

Eskulics Zsuzsanna

"Meleg szívvel tudom ajánlani a fordítói szolgáltatásukat, még ünnepek alatt is gyorsan pontosan elkészült.

Rendkívül segítőkész.

Köszönet érte újfent."

Bálint Zsóka

"Hivatalos papírokat fordíttattam. Az ügyintézést este 10-kor sikerült elindítanom úgy, hogy 3 perc alatt minden kérdésemre választ kaptam.
A munkájuk gyors és megbízható. Csak ajánlani tudom őket mindenkinek 🙂 "

Helembai Zoltán

"Gyors, pontos, precíz fordítás, kiváló szolgáltatás!
Köszönöm még egyszer!"

Sz. G.

"Köszönöm a gyors és precíz munkát.
Kényelmes és megfizethető szolgáltatás. Csak ajánlani tudom."

Jankovics Erzsébet

"Saját levelem hivatalos fordítását kértem a Bonaventurától.
Nagyon precíz, és meglepően gyors kiszolgálásban volt részem, mindezt kedvező áron.
Maximálisan meg vagyok elégedve!
Nagyon sok üzleti sikert kívánok nekik!
Csak ajánlani tudom mindenkinek!
Köszönettel."

Sümegi Lajos

"Ezer köszönet a megfizethető, kényelmes és hihetetlenül gyors szolgáltatásért.
Csak ajánlani tudom."

V. M.

"Jó reggelt!

Már meg is érkezett a fordítás.

Köszönöm a gyors munkádat.

Minden másnak is ilyen simán kellene működni a világban :)"

Csépányi Szabolcs

"Én már az ajánlások alapján jöttem és nem csalódtam.
Gyors, pontos és lelkiismeretes szolgáltató.

Csak ajánlani tudom."

B. A.

"Gyors, pontos, körültekintő munkát végeznek!

Köszönet érte!"

H. Judit

"Két dokumentumot fordíttattam le a Bonaventurával. A megrendelés leadása után azonnal kapcsolatba léptek velem és folyamatosan informáltak.

Az átfutási idő gyors volt (4 nap), a fordítás megfelelt a Magyar Nagykövetség pikáns ízlésének.

Ha a jövőben fordításra lesz szükségem itt Angliában, ismét használni fogom őket.

Köszönettel,"

Bori

"Egy bizonyítvány lefordítását kértem a Bonaventurától.
A fordítás nagyon hamar elkészült, az eredeti külalakkal, az eredeti formátumban.
A megrendelés egyszerű, a munka nagyszerű volt.
Biztos, hogy legközelebb is hozzájuk fordulok!

Nagyon sok siker nekik!!"

Posztós Katalin

"Hivatalos fordítást készítettem a Bonaventura segítségével.
Nagyon precíz, és meglepően gyors kiszolgálásban volt részem, mindezt kedvező árban.

Csak ajánlani tudom."

K. J.

"A Bonaventura honlapjára a neten keresztül jutottam el.
Beregisztráltam, átküldtem a fordítandó anyagot, ami sürgős határidővel volt. Pár percen belül visszaigazolást kaptam emailben a fordítás árával és a dátummal, mikorra lesz készen.

Nagyon kedves, rendes, fiatal sráccal beszéltem telefonon, aki a leghamarabbi lehetséges napon postázta is az anyagot nekem. Ami azt jelenti, hogy a második napon kézbe kaptam az anyagot.

Nagyon szép, precíz munka, gyors. Megteszik amit ígérnek.
Csak ajánlani tudom őket.
Köszönöm szépen."

R. Bernadett

"Gyors és minőségi munka, professzionális fordítás.

Tökéletes kommunikáció a csapattal.

Ajánlom mindenkinek."

Bukovics György

"A magyar bizonyítványaim fordításában kértem segítséget.

Gyors, profi, igényes szolgáltatást kaptam.

Nagyon segítőkész, kedves és kommunikatív csapat.

Minden e-mailemre kb. 15 percen belül választ kaptam és a munkát bőven határidő előtt teljesítették.

Csak ajánlani tudom!"

Petrezselyem Dénes

"Igazi profi munka ajánlat szerint rövid határidővel gördülékenyen.

Ajánlom mindenkinek."

V. J.

"A legjobb fordítóhoz fordultam!! Tíz perce megjött a várt csomagom, kibontottam és hát megdöbbentem: teljesen hivatalos és ésszerű, igazából teljesen más mint a másik cégtől kapott fordításom!!  Nagyon tetszik!!! Köszönöm szépen! Nagyon boldog vagyok!!! 

Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!! Gyorsak! Megéri az árát! Ügyesek! Figyelmesek!
Az elmúlt két napban kaptam két telefonhívást, e-mailen egyeztetést annak érdekében, hogy teljesen elégedett legyek és nem csak a fordítással kapcsolatban, hanem a továbbiakban is.
Nagyon hálás és boldog vagyok! Nagyon szépen köszönöm Bonaventura!!!!"

Riba Réka Anna

"Szívből ajánlom a Bonaventura csapatot mindenkinek.

Gyors, lényegre törő, udvarias, rugalmas, egyszóval profi, ügyfélorientált vállalkozás. Bizonyítványaim fordításához vettem igénybe a szolgáltatást.
Maximálisan meg vagyok elégedve!
Nagyon sok üzleti sikert kívánok nekik!
Köszönettel."

D.G.

"Sziasztok!

Érettségi bizonyítvány fordításával fordultam a Bonaventura csapatához és hihetetlen gyorsasággal , felhőtlen kommunikációval, szerintem barátságos áron rövid időn belül a postás hozta is a fordítást 🙂
Nagyon szépen köszönöm még egyszer a csapatnak!
Szép napot kiwi mindenkinek"

Judit

"Korrekt szolgáltatás, korrekt áron, és az egyedi kérések, igények maximális figyelembevétele!

Rögtön velük kellett volna kezdenem az angliai ügyek kapcsán szükséges fordításokat, sok felesleges fáradtságtól, költségtől megkíméltem volna magam!"

K. L.

"Nagyon örülök, hogy rátaláltam a Bonaventurára. Az Érettségimet kellett angolra fordítani és hihetetlenül gyorsan és minden probléma nélkül, pár nap alatt kész is lett.

Már aznap elküldték az árajánlatot, és azonnal válaszoltak minden e-mailemre.

Nagyon gyors és professzionális munka, csak ajánlani tudom. "

Darázsi Adrienn

"Mindenkinek ajánlom, hogy a Bonaventura csapatával készíttesse a fordítását.

Gyors és precíz munkát végeztek, 2 nap alatt megérkezett a fordítás, és nem is fizettem gyorsasági felárat. "

Vörösváczki Éva

"Ajánlom Önnek a Bonaventura csapatát! Kitűnő és rendkívül gyors munkát végeztek a részemre.

Rendkívül precíz instrukciókkal vezettek végig a fordítás folyamatán, ami megkönnyítette a kommunikációt.

Nagyon elégedett vagyok, máskor is velük fogok dolgozni.

Köszönöm szépen!"

dr. Varga-Orvos Gerda

"Csak ajánlani tudom a Bonaventura csapatot.
Nagyon rendesek, barátságosak, segítőkészek, a fordítás tökéletes és gyors.
Máskor is csak hozzájuk fordulok segítségért."

Tóth Ibolya

"Csak ajánlani tudom a Bonaventura csapatát. A fordításom 1 nap alatt készült el, esztétikusabb kivitelben mint az eredeti magyar szöveg. Nem átlagos borítékban hanem kimerevítettben lett postára adva, hogy véletlenül se gyűrődjön meg míg megkapom.
Rendkívül igényes munka, gyorsan és kedvező áron.
Hálás köszönet érte még egyszer!"

Henriett

"Csak jót tudok a Bonaventura csapatról mondani. Gyors, precíz munka jó áron. A jövőben is őket fogom választani!"

B.M.

"Szeretném megköszönni a gyors fordítást, amit kértem. Nagy meglepetés volt hogy 5 napra kértem, már másnap készen volt és postára lett adva.
Nagyon nagy öröm volt ez nekem. Mindenkinek szeretném ajánlani a gyors és megbízható munkát.
Legközelebb is az irodát fogom választani és ajánlom az ismerőseimnek is.
További sok sikert kívánok.
Szeretettel,"

Bauer Gyöngyi

"Csak ajánlani tudom én is mindenkinek a fordító csapatot, gyorsak, nem ismernek akadályokat és nem azt nézik, hogy mit nem lehet, hanem hogyan lehet megoldani az ügyfél kérését.

Köszönöm."

Luca

"Teljesen meg vagyok elégedve a szolgáltatásukkal, mindenkinek csak ajánlani tudom őket. Gyorsan reagálnak a kérésekre, korrektek és segítőkészek.

A jövőben is hozzájuk fogok fordulni ha szükségem lesz bármiféle fordításra."

K. M.

"Tökéletes csapat! Szupergyors és professzionális fordítás - igazán kedvező árakon.

Hétfőn délelőtt e-mailben árajánlatot kértem, kedden reggel 10-kor már a kezemben tartottam a lefordított dokumentumot.

Lehet ennél jobban csinálni? Fantasztikus.

Köszönöm szépen még egyszer."

Kása Ágnes

"Mindenkinek csak ajánlani tudom őket! Pontosak, gyorsak és ami a legfontosabb: korrektek!"

Csenki Pál

"Gyors, lényegre törő és udvarias megbeszélés után a munka is hibátlanul el lett végezve rövid idő alatt, csak ajánlani tudom őket!"

Kulcsár György

"Csak ajánlani tudom a Bonaventura csapatot. 
Nagyon rendesek, segítőkészek, a fordítás tökéletes, gyors és az árak is olcsóbbak, mint más fordítóknál. 
Köszönök mindent!!!!"

Bera Barbara

Hivatalos fordítás

"Igazán profi munkát végeznek.

Gyors, megbízható és az internetes rendszernek köszönhetően nagyon kényelmes is.

Kell ennél több? 🙂

Bátran ajánlom Őket, én is hozzájuk fogok fordulni ha bármire szükségem lenne még a továbbiakban."

V.R.

Hivatalos irat fordítása

"Tisztelt Bonaventura Csapat,

Köszönjük, hogy hivatalos irat fordításában voltak segítségünkre. Nagyon gyors, precíz és segítőkész a szolgáltatásuk, az külön bónusz, hogy mindez pár kattintással, kényelmesen, otthonról is elintézhető volt.

A szolgáltatás ára is kedvező, interneten keresztül biztonságosan kifizethető.

Bátran állítom, hogy az ügyintézés technikai, valamint személyes oldala meggyőzött, hogy egy profi, megbízható céggel van dolgom, és nyugodtam rábízhatom a cégre a személyes adataimat tartalmazó okmányok fordítását. Köszönöm, és a jövőben is hozzájuk fogok fordulni; biztos, hogy Angliában még szükségem lesz a szolgáltatásukra.

Tisztelettel,"

Purcelné Juhos Mónika

Fordítási szolgáltatásunkról

"Gyors, precíz fordítás, megbízható csapat. Bátran ajánlom."

Pálfi Attila

"Közvetlenek, gyors és hatékony az ügyintézés, legyen szó nyelvoktatásról, vagy hivatalos fordításról.

Korrekt, jó csapat."

Beszteri Liza

Hivatalos fordítás

"Gyors munkavégzés, rugalmas kommunikáció, egyszerűen csak ajánlani tudom."

Sz. B. - Crawley

Hivatalos fordítás

"Tisztelt Bonaventura!

Nagyon szépen köszönöm a fordítási szolgáltatást! Minden nagyon szuper volt, a kommunikáció kitűnő, a szolgáltatás gyors és pontos!

A jövőben ha hivatalos fordításra lesz szükségem biztos Önökhöz fogok fordulni.

Csak ajánlani tudom mindenkinek. Még egyszer nagyon szépen köszönöm!

Maradok Tisztelettel:"

Pozsonyiné Kovács Mónika

Sales, Chesire, England

Hivatalos fordítás

"Gyorsak, pontosak valamint az áraik is kedvezőek. Csak ajánlani tudom őket."

Kovács Henrietta

Céges bankszámla nyitás az Egyesült KirályságbanPetiZsani

"Angol bankszámla nyitással kapcsolatban találtunk rá Balázsra. Egy rövid Skype beszélgetést követően megtudtunk minden szükséges dolgot, majd néhány nappal később már Angliában ültünk a bankban. Balázs helyismerete, tapasztalata és nyelvtudása elengedhetetlen volt, hogy zökkenőmentesen menjen az egész bankszámla nyitási folyamat.

Emberileg és gondolkodásmódban is kivételes embert ismertünk meg Balázsban, akire bármikor lehet számítani.

Mégegyszer köszünjük a segítséget!"

Peti & Zsani

Anglia céges bankszámla nyitás

"Siker! Kicsit több mint 3 hónap alatt, de végül sikeresen megnyílt a számlám, és már a debit kártyám is megjött. Köszi szépen a segítséget, nélküled nem hinném, hogy ment volna, úgyhogy köszi még egyszer.

Közben már ki is adtam az első játékom, már az angol cég nevében.

Köszi,"

Gábor

Okostelefonos játék fejlesztő

www.facebook.com/CGDEVELOPMENT

Hivatalos levelezés lebonyolítása angol nyelven

"Kisfiam ez év szeptemberétől egy amerikai táviskola tanulója, a tanárokkal való kapcsolattartás pedig szülőként természetesen az én feladatom. A kezdeti egyszerűbb levelezés lebonyolítása után azzal a feladattal szembesültem, hogy meg kellett fogalmazzam gyermekem egész tanévre szóló tanulási tervezetét. Pedagógusként ez nem okozott gondot, de úgy éreztem, az angol nyelvtudásom kevés lesz ahhoz, hogy egy igazán jó minőségű, hibátlan nyelvtannal megírt fordítással álljak elő, amit pedig elengedhetetlennek tartottam ahhoz, hogy az amerikai tanárokra szülőként jó benyomást tegyek.

A Bonaventura segített nekem ebben kiváló munkájával. Gyorsan, korrektül dolgoztak.

Balázs mint kapcsolattartó is nagyszerű munkát végzett.

A gyermek tanulási tervét az amerikai iskola pozitívan fogadta, s ebben nagy szerepe volt fordítói tudásuknak.

A jövőben is igénybe fogom venni a segítségüket. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!"

Járai-Felvidéki Szilvia

(Szülő és gyógypedagógus)

mzs_frameFordítási szolgáltatásunkról

"Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!

Gyorsak, korrektek és rugalmasak!

Nekem többször fordítottak és nem csalódtam bennük. Máskor is titeket választalak! 🙂

Köszönöm."

M. Zs.

Galactica X csapataCéges bankszámla nyitás Angliában

"Cégalapítás után a bankszámla nyitás volt a következő feladat, amit el szerettünk volna intézni Angliában. Ehhez szükségünk volt egy megbízható, és anyanyelvi szinten beszélő tolmácsra, akiben 100%-ig megbízunk, hisz minden céges és pénzügyi titkunkat a tárgyalás során rábízzunk. Több próbálkozás is volt a részünkről (ismerősök, barátok). Sajnos ezek mind kudarcba fulladtak, mert ide több kellett, mint egy általános Angol nyelvtudás.

Egy ismerősön keresztül találtuk meg a Bonaventura Angol nyelviskolát, ahol Balázst bíztuk meg az ügyeink angol nyelvi ügyintézésével. Mindenben hihetetlenül nagy segítségünkre volt, teljesen a magáénak érezte az ügyet. Amikor csak szükségünk volt rá, mindig a rendelkezésünkre állt, legyen ez csak egy egyszerűbb levelezés lebonyolítása, vagy akár egy telefonos konferencia. A bankban számlanyitáskor, ízelítőt kaptunk, hogy milyen egy profi, kiváló nyelvtudással rendelkező, a kommunikáció felső fokát űző, az Angol hivatalos ügyekben is jártas szakemberrel együtt dolgozni.

Balázst és a nyelviskolát, mindenkinek meleg szívvel ajánlom, aki maximálisan mindent meg akar tenni a sikerért, illetve a kommunikációt nem bízza a véletlenre. Balázsban nem csak egy kiváló szakembert ismertünk meg, hanem emberileg is egy maximálisan odaadó, és segítőkész barátra leltünk, akire bármikor számíthatunk. Ha valakinek még mindig lennének kétségei, akkor minden bizonnyal sokat elárul, hogy következő nagy terveinkhez is kizárólag az ő segítségét vettük igénybe."

Horváth László és Krizmanics Gyula

www.galacticax.com