Küldetésünk: A külföldön élő magyarok boldogulási és karrier lehetőségeinek javítása
hatékony, beszédközpontú online angol nyelvoktatás révén.


Mi az alkalmazható angol nyelvtudás titka?

 • Egyénre szabott, beszéd-központú, gyakorlatias angol nyelvoktatás
 • Személyre szabott, egyénileg előkészített magánórák
 • A modern technika nyújtotta lehetőségek széles tárházát
  használjuk az óráinkon: Hanganyagok, videók, képek és rajzok
  teszik érdekessé a tanulást
 • Saját időbeosztásod szerint járhatsz az órákra
 • Nincs utazási idő és nincs útiköltség
 • Részt vehetsz asztali számítógépről, laptopról, vagy akár
  okostelefonról is, akárhol is vagy éppen a világon
 • Az órákat egy gombnyomással videóra tudod venni és
  bármikor visszanézheted a saját gépeden

 

 

 

Angolórák


Hatékony angol nyelvoktatási módszerünkkel rövid idő alatt fel tudunk készíteni a

Brit állampolgársági vizsgára (Life in the UK Test)

és a hozzá szükséges

B1-es szintű nyelvvizsgára.

Kövess minket Facebook-on:


Angolóra

 

Próbálj ki egy vidám hangulatú, ingyenes bemutató órát.
Iratkozz fel most. Ezzel csak nyerhetsz.


Társalgási szinten angolul 3 hónap alatt

Rendkívül hatékony oktatási módszert használunk. Az angol mondatalkotás szabályait (ha úgy tetszik: a nyelvtant) működő kulcsadatokként oktatjuk. Ez azt jelenti, hogy a mosógép használati utasításához nagyon hasonlóan, csak a fontos teendőket gyűjtöttük össze. "Tekerd el a kerek gombot és nyomd meg a pirosat." Nem kell unalmas és lényegtelen adatokat tanulnod, csak azt ami tényleg használható. Ezzel egy csomó időt spórolunk és alkalmazhatóvá tesszük a nyelvet.

Tudtad, hogy a beszélt angolban 1500 szó teszi ki a szöveg 90%-át? Ha meg tudsz tanulni napi 17 szót, akkor képes vagy HÁROM HÓNAP ALATT elsajátítani a szükséges alap-szókincset. A Bonaventura Nyelviskola tanárai pedig olyan hatékony módszerrel oktatnak, amellyel egy átlagos sebességű tanuló 50 - 60 tanóra alatt elsajátíthatja a nyelvtan lényegét. Így gyorsan érhetsz el látványos eredményeket!

Ha anyagilag megterhelőnek érzed a magánórákat, akkor a költségeket megoszthatod egy ismerősöddel. Ha ketten együtt jártok az órákra, akkor is csak £20-ba kerül egy 60 perces óra, ami így fejenként £10.

Nem kell előre nagy összeget befizetned, hanem heti előfizetési rendszert használunk. Így minden héten csak annyit fizetsz, amennyibe az óráid kerülnek.

Magánóráink teljesen személyre szabottak. Nálunk személyes figyelmet kapsz egy tanártól, aki a TE igényeidhez igazít minden órát és odafigyel, hogy azt tanuljátok, amire neked éppen szükséged van. Nem használunk uniformizált tananyagot és nem próbáljuk ugyanazt a sapkát ráhúzni minden tanulóra.

A saját céljaidhoz (társalgási angol, beszéd-centrikus oktatás, nyelvvizsgára felkészítés, üzleti nyelv, stb.) és egyéni sebességedhez igazítjuk a tananyagot.
Addig nem megyünk tovább, amíg teljesen meg nem érted a tanultakat.
Nálunk magabiztossá válsz az angol nyelvvel kapcsolatban!

Hogyan zajlik egy óra?

Pontosan azt fogod tanulni, amire személy szerint Neked éppen akkor szükséged van a nagyobb megértéshez és a jobb beszédkészséghez.
A tanárod minden egyes órára személy szerint a Te kedvedért fog felkészülni és a Te egyéni igényeidhez fogja igazítani az órát.

Ha külföldön élsz, ha nehézséged van az angollal, ha jobb állást, vagy jobb karriert szeretnél és az angol nyelvtudás hiánya akadályoz meg ebben: tudunk segíteni. Otthonodba szállítjuk a legjobb magántanárokat, akik mind hétpróbás világpolgárok, kiterjedt tapasztalattal rendelkeznek angol anyanyelvi környezetben és értik a külföldön élő magyarok nehézségeit.

Ha most feliratkozol (regisztrálsz) az oldalunkon, akkor egyik munkatársunk hamarosan felhív a megadott telefonszámodon és megbeszél veled egy időpontot ingyenes bemutató órára.
Így kockázatok és elkötelezettség nélkül kipróbálhatod a módszerünket.

Angol magántanár


Ezt írják rólunk a tanulóink

"Így utólag, ismét szeretném megköszönni azt a hathatós segítséget amit kaptam Tőled az angol óráidon. Ennek tudom be, hogy elsőre átmentem olyan interjúkon amikre korábban biztosan nem lettem volna képes. A rövid felkészítési idő alatt értünk el olyan eredményt ami talán másokkal hosszabb idő alatt sem sikerült volna. Külön köszönöm a tervezett és irányzott felkészülésedet a kért témakörben."

Tibor - Elektromérnök

"Összeállt a kép. Megértésem lett az angol nyelvről! Nagyon élvezem az órákat és szinte mindig kitisztul valami apróságnak vélt dolog, amit ezidáig rosszul értelmeztem és akadályozta a haladásom."

László - Könyvelőiroda tulajdonos

"Eleinte szokatlan volt a módszer, mivel jelentősen eltér az eddig általam tapasztalt nyelvoktatási módszerektől. Így durván két hónap után azt mondom, így kellett volna eddig is… Már ennyi tanulás után is merem/tudom használni a nyelvet olyan módon, ahogyan eddig sohasem."

Zoltán


Mennyibe kerül az oktatás?

Egy angol magánóra ára: £20.00
Az órán egy, vagy két fő vehet részt ezért az árért.
Tehát, ha a barátoddal együtt jössz angolórára, akkor egyrészt megfelezhetitek a költségeket és fejenként £10.00 -ért tanulhattok, másrészt tudjátok együtt gyakorolni az angolt az órákon kívül is.

Nálunk nem kell előre nagy összegeket befizetni.
Hogy könnyítsük a részvételt, egy előfizetési rendszert használunk.
A lenti gombra kattintva létre tudod hozni az előfizetésedet és ez heti rendszerességgel, automatikusan fogja levonni az óráid díját. Minden héten csak annyit von le, ahány óra/hét előfizetést választasz.
Úgy gondoljuk, hogy ezzel csökkenteni tudjuk számodra az angolórák anyagi terheit.

 

 

 

 

Angol órák

"Februárban kezdtem el a magánóráimat a Bonaventura-nál, mert eldöntöttem, hogy nem húzom tovább az időt, 2 és fél év angliai tartózkodás után itt az ideje, hogy az ittlétem egyik fő céljával is foglalkozzak és megszerezzem az angol nyelvvizsgát ami a diplomám átvételéhez szükséges.

Mivel a főiskolám szakmai közép- vagy általános felsőfokot ír elő, így az Euro Pro üzleti angol nyelvvizsgát választottam. Először Sarkadi Zsolt, majd áprilistól Baráth Kriszta vette kezébe a sorsom, aki a Bonaventura Nyelvvizsga-felkészítő specialistája!

Az órákat nagyon élveztem, Krisztával minden óra után úgy álltam fel a gép elől, hogy éreztem a fejlődést, és rendkívül hasznos időtöltésnek éreztem az órákat. Kriszta nagyon céltudatosan, ráfókuszálva a vizsga követelményeire, tanította végig az órákat, így óráról órára a bennem lévő egyre növekvő pánik, elkezdett csökkeni, majd a végén már úgy gondoltam, hogy akár még sikerülhet is. Ami nagy szó! 🙂

Kriszta hihetetlenül rugalmas, hajlandó akár éjjel tartani nekem az órákat, sőt a vizsga előtti napokban, extra órák beszúrásával tudtuk befejezni a felkészülést, tehát szerintem ő sem igen aludt többet mint én. Szóval nagyon szíven viselte a sorsom, ami nagyon jól esett.

A vizsgám május 24-én volt, és a múlt héten kaptam meg az eredményt miszerint SIKERÜLT!!!!

Nagyon örülök neki, és tudom, hogy nagyon sokat köszönhetek Krisztának és a Bonaventura-nak.

Természetesen ezek után nem akarok megállni, igaz nyelvvizsgára konkrétan nincs már szükségem, de amíg angol nyelvterületen képzelem el a jövőmet, addig az én érdekem, hogy még jobb legyen az angolom, így teljesen természetes, hogy folytatom Krisztával a tanulást.

Ja és persze melegen ajánlom Krisztát és a Bonaventura-t!

Köszi szépen!!! :)))"

Kati