A Bonaventura Online Nyelviskola tanárai angol, mint idegen nyelvet oktatnak magyar anyanyelvű tanulóknak, illetve a magyart tanítják idegen nyelvként angol anyanyelvűeknek. A fordítóirodánk munkatársai az angol és magyar nyelvpár között fordítanak bármilyen hétköznapi, vagy szakmai jellegű szöveget.

Oktatóink kiváló szakemberek és lelkes nyelvtanárok, akik örömmel és hatékonyan segítenek a nyelvtanulásban. Az óráikat egyéni igényeidnek megfelelően alakítják és mindig ügyelnek, hogy ne hagyjatok magatok mögött meg nem értett területeket.

Fordítóink járatosak az angol és a magyar nyelvű fordításban, szakfordításban és hivatalos fordításban. Sok éves gyakorlattal és kiváló végzettséggel rendelkeznek és szinte bármilyen írott szöveget hűen le tudnak fordítani a célnyelvre.

Vanda

Vanda név

 

 

Pozíció: Tanár

Oktatott nyelv: Angol

Vanda másodállásban dolgozik a Bonaventura Nyelviskolában, főállásban egy dél-angliai magániskolában oktat angol nyelvet.

Nagyon szereti az oktatást, igazán szívén viseli, hogy megértsd a tanultakat. Igazi világpolgár, aki fel tud készíteni a mai, élő, beszélt angol rejtelmeiből. Lendületes, fiatal, vidám tanárnő.

Akos_framebeothe_nevPozíció: Tanár

Oktatott nyelv: Angol

Ákos mérnöki precizitással oktatja az angol nyelvet. A reál beállítottságú tanulóknak kifejezetten ajánljuk. Logikusan és lényegre törően magyarázza el a nyelv vázát és képes megértetni a működési alapelveket bárkivel.

Több évtizedes felnőttoktatói gyakorlattal rendelkezik és diplomás jogászként a szakmai nyelv sem jelent számára akadályt. Még a haladó szintű tanulói is rendszeresen arról számolnak be, hogy új és új összefüggéseket értenek meg a nyelvben Ákos óráin.

Bettibodnar_nevPozíció: Tanár

Oktatott nyelv: Angol

Betti Magyarországon végezte angoltanári iskoláit és szakképzett oktatás-technológia specialista. Híres türelméről, rendíthetetlen kitartásáról és kedvességéről. Azt mondják, még egyetlen tanulónak sem sikerült kihoznia a béketűrésből. Ha kell, ötször is elmagyarázza az anyagot, de az biztos, hogy nála meg fogod érteni.

Amellett, hogy a magánóráin egyénileg foglalkozik a tanulóinkkal, Betti tanfolyamokat is tart a kis csoportos oktatás keretein belül.

Baráth Krisztabarath_nevPozíció: Tanár

Oktatott nyelv: Angol

Kriszta igazi humán beállítottságú tanárnő, kiterjedt ismeretekkel nem csak az angol nyelvről, hanem a kultúra és irodalom berkeiből is. Kiváló türelemmel és megértéssel bír a tanulói nehézségeit illetően. Azonnal kiszúrja a rejtett meg nem értéseket és könnyedén kezeli azokat.

A diákjai megértőnek és igazán eltökélt pedagógusnak tartják. A magyarországi Alkalmazott Oktatástan oktatásreformjainak egyik fő szószólója, aki ténylegesen tesz is azért, hogy az országban az oktatás minősége javuljon.

balazs_frame_namehegyi_nevPozíció: Tulajdonos, Cégvezető

Oktatott nyelv: Angol

Balázs húsz éve tanít angolt felnőtteknek. Az L. Ron Hubbard féle oktatási technológia szakértője. Igazi világutazóként tanulmányait Németországban, Ausztriában, Dániában, az USA-ban és az Egyesült Királyságban végezte. Az online oktatás egyik úttörője, aki kifejezetten a külföldön élő magyarok számára hozta létre a Bonaventura Online Nyelviskolát.