Mielőtt belevágsz az angol nyelv tanulásába, érdemes felfegyverezned magad hatékony módszerekkel, melyek segítik a munkádat abban, hogy megtanulj magabiztosan angolul.

Magabiztosan angolul

Számos hatékony módszer létezik, most egyet fogok neked bemutatni azért, hogy magabiztos, alkalmazható angol nyelvtudást tudj szerezni. Méghozzá gyorsan!

A tanulóink egytől-egyig arról számolnak be, hogy a Bonaventura Nyelviskolában szerzett angol nyelvtudást nagyon is szívesen és könnyedén alkalmazzák. Márpedig a puding próbája az evés. Ha éveket töltesz az iskolapadban és a végén nem tudod alkalmazni, amit tanultál, akkor csak időpazarlás volt az egész.

Mi az oktatási módszerünk titka?

Megmutatom.

Gondolj egy olyan területre az életedben, amellyel kapcsolatban magabiztosnak, hozzáértőnek érzed magad.

Kompetens vagy ezen a területen? Képes vagy eredményeket elérni? Jól boldogulsz vele?

Most gondolj egy olyan területre az életedben, amit a “lila köd” kifejezéssel lehet jellemezni. Amihez nem értesz, ahol nincsenek eredmények, vagy egyenesen rosszak az eredmények.

Hol van a kutya elásva? Miért vagy az egyik területen sikeres és magabiztos, míg egy másikon nehézségekkel küzdesz?

Bizonyára létezik olyan, hogy tehetség, készség és képességek. Nem lehet mindenki mindenben zseni.

A köztudat figyelmét azonban eddig elkerülte egy kulcsfontosságú adat: Az ember tudatosan fejlesztheti és javíthatja a képességeit akármilyen területen.

Nem biztos, hogy zseniális hegedűművésszé válsz, ha nincs hozzá tehetséged. De ha van érdeklődésed a hegedülés iránt és kitartásod a tanuláshoz, akkor sokkal jobbá tudsz válni a hegedülésben.

Megfelelő oktatási módszerrel, bárki szerezhet jobb tudást és jobb képességeket az élet bármely területén.

<strong>Te képes vagy javítani a képességeidet bármilyen területen!</strong>

Nem ígérjük, hogy nyelvzsenit faragunk belőled.

Azt viszont megígérjük, hogy a képességed és hajlandóságod nagy mértékben növekedni fog arra, hogy HASZNÁLD A NYELVET.

De még mindig nem árultam el, hogyan érjük ezt el.

Ha van hajlandóságod megtanulni valamit, van szorgalmad és kitartásod, akkor eddig miért volt olyan sok a kudarc?

Mert az utadba állt valami.

A meg nem értések és a bizonytalanságok hitetik el veled, hogy nem vagy rá képes.

Ez egy hazugság. Nagyon is képes vagy megtanulni magabiztosan angolul beszélni! Csak van néhány dolog, amiket nem értettél meg és továbbmentél, anélkül, hogy ezeket tisztáztad volna.

Amikor a Bonaventura Nyelviskolában tanulsz, segítünk megtalálni és teljesen kipucolni a meg nem értéseidet a nyelv területén. Ha nem megy a tanulás előre, akkor nem erőltetéssel, “motiválással”, kényszerítéssel, vagy vajas pirítóssal veszünk rá a haladásra, hanem egyszerűen visszafelé megyünk, megkeressük azokat a területeket, ahol valami nem volt számodra tiszta és kipucoljuk addig a pontig, amikor már teljesen érted azt a területed.

Ilyenkor kisüt a nap és magadtól fogod úgy érezni, hogy szívesen haladsz előre. Az eddig ködös, nehezen érthető részek is világossá és érthetővé válnak. Bizonyosságot szerzel a tudásodban. A tanulás során mindent meg fogsz érteni, és minden korábbi meg nem értett területet is ki fogsz tudni pucolni.

Segítünk letenni a kövekkel teli hátizsákot, hogy fel tudj mászni a hegytetőre és megtanulj magabiztosan angolul.Végül bizonyosságot érsz el, alkalmazható nyelvtudásra teszel szert és élvezni fogod a folyamatot.

Sok sikert és jó tanulást kívánok!

Hegyi Balázs

 

 

 

Nézd meg a Facebook oldalunkat is!