Ezek a Felhasználási Feltételek - az itt hivatkozott dokumentumokkal együtt - alkotják azokat a felhasználási feltételeket, melyeket betartva használhatod ezt a webhelyet, a https://www.angoliskola.com -t (a továbbiakban a "Webhelyünk"). Továbbá itt találod meg azokat a felhasználási feltételeket, melyeket be kell tartanod ahhoz, hogy a Webhelyünkön keresztül terméket, vagy szolgáltatást vásárolj és/vagy vegyél igénybe.

A Webhelyünk első alkalommal történő használatával beleegyezel, hogy be fogod tartani ezeket a Felhasználási Feltételeket és innentől kezdve ezeket kötelező érvényűnek tekinted önmagad számára. Továbbá bármilyen - a Webhelyünkön keresztül vásárolt és/vagy igénybe vett - termékünkre, vagy szolgáltatásunkra való feliratkozásoddal kijelented, hogy elolvastad és megértetted ezeket a Felhasználási Feltételeket és azokat magadra nézve kötelező érvényűnek tekinted.

Amennyiben nem értesz egyet ezekkel a Felhasználási Feltételekkel, úgy azonnal hagyd abba a Webhelyünk használatát, illetve a szolgáltatásunk igénybevételét.

 1. Meghatározások és értelmezések

"Számla" - Egy olyan számlát (account) jelent, mely szükséges ahhoz, hogy egy Felhasználó hozzáférjen és/vagy használjon bizonyos területeket a Webhelyünkön belül, ahogy azt a 4-es pont taglalja.

"Tartalom" - Bármely és minden olyan szöveg, kép, hanganyag, videó, programkód, szoftver, adatbázis és bármely más információ, melyet lehetséges egy számítógépen tárolni, amely megjelenik, vagy részét képezi a Webhelyünknek.

"Felhasználó" - Az, aki használja a Webhelyünket.

"Felhasználói tartalom" - Bármely olyan tartalom, melyet Felhasználók töltenek fel a Webhelyünkön keresztül, beleértve, de nem korlátozva a következőkre: a Felhasználó személyes adatai (beleértve, de nem korlátozva a következőkre: személyes név, személyes lakcím, postázási név és cím, telefonszám(ok), e-mail cím(ek), vásárlással kapcsolatos adatok, kommentárok, felhasználói nevek, felhasználói avatárok és minden egyéb információ, amely a termékeink/szolgáltatásaink Webhelyünkön keresztül történő megvásárlásával kapcsolatos.)

"Mi/Minket/A mi ... nk" - A Team Bonaventura -t jelenti, mely egy bejegyzett egyéni vállalkozás az Egyesült Királyságban, bejegyzési címe: 4 Spring Way, East Grinstead, West Sussex, RH19 3EW.

2. Információ rólunk

A Webhelyünk, https://www.angoliskola.com, Team Bonaventura egyéni vállalkozás tulajdonában van, bejegyzési címe: 4 Spring Way, East Grinstead, West Sussex, RH19 3EW.

3. Hozzáférés a Webhelyünkhöz

A Webhelyünkhöz a hozzáférés ingyenes.

A te felelősséged megtenni bármely és minden szükséges intézkedést azért, hogy hozzáférj a Webhelyünkhöz.

A Webhelyünkhöz történő hozzáférés "amit látsz" és "amikor elérhető" alapon történik. Megváltoztathatjuk, felfüggeszthetjük, vagy abbahagyhatjuk a Webhelyünk (vagy annak bármely részének) szolgáltatását bármikor és előzetes figyelmeztetés nélkül. Nem fogunk semmilyen felelősséget vállalni feléd ha a Webhelyünk (vagy annak bármely része) nem elérhető bármely időpontban és bármilyen időhosszon át.

4. Számlák (accounts)

 • A Webhelyünk bizonyos részei megkívánhatják, hogy a Felhasználó rendelkezzen Számlával.
 • Nem hozhatsz létre számlát, ha a 16 éves korodat még nem töltötted be. Ha 16 évesnél fiatalabb vagy és szeretnéd használni a Webhelyünknek azon részeit, melyekhez Számlával kell rendelkezni, akkor a szülőd, vagy gondviselőd kell, hogy létrehozza a Számlát neked és te kizárólag az ő felügyeletével használhatod a Számlát.
 •  Amikor létrehozol egy Számlát, az információnak, melyet megadsz, valóságosnak, pontosnak és teljesnek kell lennie. Ha bármely információ rólad megváltozik egy későbbi időpontban, a te felelősséged, hogy naprakészen tartsd a Számlád adatait.
 • Ajánljuk, hogy erős jelszót válassz a Számládhoz. A te felelősséged biztonságban tartani a jelszavadat. Nem oszthatod meg a Számládat senki mással. Ha azt gyanítod, hogy valaki az engedélyed nélkül használja a Számládat, azonnal vedd fel velünk a kapcsolatot.
 • Nem használhatod senki más Számláját.
 • Bármely személyes információ, melyet megadsz a Számládhoz rögzítésre, felhasználásra és megőrzésre kerül, a Data Protection Act 1998 szerint, ahogy azt a 17. pontban taglaljuk.
 • Ha szeretnéd megszüntetni a Számládat, megteheted bármikor. A Számlád megszüntetése azt fogja eredményezni, hogy eltávolítjuk az információidat. A Számlád megszüntetésével nem fogsz többé hozzáférni a Webhelyünknek azon részeihez, melyekhez Számla szükséges.
 • Ha megszünteted a Számládat, bármely olyan adat, melyet megadtál (beleértve, de nem korlátozva a következőkre: személyes név, személyes lakcím, postázási név és cím, telefonszám(ok), e-mail cím(ek), vásárlással kapcsolatos adatok, kommentárok, felhasználói nevek, felhasználói avatárok és minden egyéb információ, amely a termékeink/szolgáltatásaink Webhelyünkön keresztül történő megvásárlásával kapcsolatos) törlésre kerül.

5. Szellemi Tulajdonjogok

 • A Felhasználói tartalmak (lásd 6. pont) kivételével minden Tartalom, melyet a Webhelyünk tartalmaz és a tartalomhoz kötődő minden másolási és szellemi tulajdonjog - hacsak nincs kifejezetten megjelölve másképp - a Mi tulajdonunkat képezi, vagy fel vagyunk jogosítva a használatára. Minden Tartalom (beleértve a Felhasználói tartalmakat is) védelem alatt áll az Egyesült Királyság és a nemzetközi szellemi tulajdonjogi törvények és jogszabályok értelmében.
 •  Te nem másolhatod le, terjesztheted, adhatod el, adhatod bérbe, tárolhatod, vagy használhatod fel bármilyen más módon a Webhelyünkön található Tartalmakat, hacsak nem rendelkezel a Mi írásos engedélyünkkel erre.
 • A mi tulajdonosi és szerzői státusunkat (vagy azokét, akiktől az engedélyt vásároljuk - értelem szerűen) mindig el kell ismerned.
 • Nem használhatsz fel semmilyen Tartalmat, melyet a Webhelyünkről töltöttél le, vagy mentettél el anélkül, hogy előtte írásos engedélyt kérnél Tőlünk erre. Ez nem korlátozza a Webhelyünk rendeltetésszerű megtekintését és használatát általános információszerzési célokból - függetlenül attól, hogy üzleti partnerünk, vagy vásárlónk vagy.
 • Ezeknek a Felhasználási Feltételeknek egyik pontja sem zárja ki a Copyrights, Designs and Patents Act 1988 III. fejezetében ('Acts Permitted in Relation to Copyright Works') leírtakat, különös tekintettel az ideiglenes másolatok létrehozásáról, a személyes másolatok létrehozásáról magáncélra, a kutatási, vagy magáncélú tanulmányozásról, a nem üzleti célú szöveg-, vagy adatelemzés céljából létrehozott másolásról, a kritika, idézet és híradási célból történő másolásról, a karikatúra, vagy paródia készítéséről és a másolási joggal védett anyagok véletlenül történő használatáról szóló részekre.

6. Felhasználói tartalom

 • A Felhasználó tartalom a Webhelyünkön magába foglalja (beleértve, de nem korlátozva a következőkre:) személyes név, személyes lakcím, postázási név és cím, telefonszám(ok), e-mail cím(ek), vásárlással kapcsolatos adatok, kommentárok, felhasználói nevek, felhasználói avatárok és minden egyéb információ, amely a termékeink/szolgáltatásaink Webhelyünkön keresztül történő megvásárlásával kapcsolatos.
 • Nem szükséges Számlával rendelkezned ahhoz, hogy Felhasználói tartalmat tölts fel az oldalra. Ha szeretnéd, hogy adataidat megőrizzük, akkor a Számla nyitásának feltételeiről a 4. pontban tájékozódhatsz részletesen.
 • Beleegyezel, hogy teljes mértékben és kizárólag te vagy a felelős a Felhasználói tartalmakért, melyeket feltöltesz a Webhelyünkön keresztül. Különös tekintettel arra, hogy beleegyezel, kijelented és garantálod, hogy rendelkezel a joggal, hogy feltöltsd ezeket a Felhasználói tartalmakat és hogy minden általad feltöltött Felhasználói tartalom egyetértésben van a mi Elfogadható Használati Irányelvünkkel, ahogy azt a 12. pontban taglaljuk.
 • Beleegyezel, hogy felelősséggel tartozol Nekünk és a törvény teljes terjedelmében kártalanítani fogsz minket bármely kárért, melyet nekünk esetlegesen okozol azzal, ha nem tartod be ezeket a Felhasználási Feltételeket. Te leszel felelős bármely kárért, melyet mi elszenvedünk amiatt, ha nem tartod be ezeket a Felhasználási Feltételeket.
 • Te (vagy a te feljogosítóid - értelem szerűen) megőrzöd a tulajdonjogát és minden velejáró szellemi tulajdonjogát a saját Felhasználói tartalmadnak. Azzal, hogy Felhasználói tartalmat töltesz fel, megadod Nekünk a feltételek és kizárások nélküli, teljes körű, nemzetközi, teljes mértékben átruházható, jogdíj mentes, örökre szóló engedélyt arra, hogy felhasználjuk, tároljuk, archiváljuk, publikáljuk, átadjuk, átalakítsuk, szerkesszük, másoljuk, terjesszük, forrásműként felhasználjuk, kiállítsuk, és másoknak átadjuk a te Felhasználói tartalmaidat a Webhelyünk és a vállalkozásunk működtetése és promótálása céljából. Továbbá más Felhasználóknak is megadod vele a jogot, hogy másolják és idézzék a te Felhasználói tartalmaidat, melyeket a Webhelyünkön találnak.
 • Ha el szeretnéd távolítani a Felhasználói tartalmaidat a Webhelyünkről, akkor törlésre fognak kerülni a Felhasználói tartalmaid, úgy mint személyes név, személyes lakcím, postázási név és cím, telefonszám(ok), e-mail cím(ek), vásárlással kapcsolatos adatok, kommentárok, felhasználói nevek, felhasználói avatárok és minden egyéb információ, amely a termékeink/szolgáltatásaink Webhelyünkön keresztül történő megvásárlásával kapcsolatos.
 • Kérlek, vedd figyelembe azonban, hogy a caching és az utalások a te Felhasználói tartalmaidra nem törölhetőek azonnal (vagy lehet, hogy egyáltalán nem törölhetőek abban az esetben, ha a Mi ésszerű kontrollunkon kívül esnek.)
 •  Visszautasíthatunk, vagy törölhetünk bármely Felhasználói tartalmat a Webhelyünkről teljesen a saját belátásunk szerint, de különösen akkor, ha az sérti a Felhasználási Feltételeinket, vagy panaszt kapunk egy harmadik féltől és úgy ítéljük meg, hogy a Felhasználói tartalmat el kell távolítanunk.

7. Linkek a Webhelyünkre

Irányíthatsz linket a Webhelyünkre, feltéve, hogy

 • Tisztességes és jogszerű módon teszed;
 • Nem sugallod azt, hogy a Mi beleegyezésünkkel, vagy a Velünk kötött megállapodás alapján teszed, ha nem létezik ilyen;
 • Nem használsz fel semmilyen logot, vagy védjegyet, amely megjelenik a Webhelyünkön a kifejezett, írásos engedélyünk nélkül;
 • Nem olyan módon teszed, amely a károkozást célozza a jó hírnevünkben, vagy tisztességtelen előnyökhöz juttat téged.

Nem irányíthatsz linket más laphoz, mint a kezdőlapunkhoz, amely a https://www.angoliskola.com/ címen található. Ha mély-linkelést (deep-linking) szeretnél használni, először az írásos engedélyünket kell megszerezned hozzá.

A keretezése (framing) vagy a beágyazása (embedding) a Webhelyünknek más weboldalakba nem megengedett a kifejezett, írásos engedélyünk nélkül. Kérlek, lépj kapcsolatba velünk további információért.

Semmilyen olyan webhelyről nem irányíthatsz linket a Webhelyünkre, amelynek fő tartalma:

 • Kifejezetten szexuális;
 • Obszcén, szándékosan sértő, gyűlöletkeltő, vagy más módon lázító;
 • Az erőszakot támogatja;
 • Bármilyen törvénytelen tevékenységet támogat, vagy segít;
 • Diszkriminatív, vagy leértékelő bármely személlyel, csoporttal, vagy osztállyal kapcsolatban rassz, nem, vallás, nemzetiség, fogyatékosság, szexuális beállítottság, vagy kor alapján;
 • Azt a célt szolgálja, hogy fenyegessen, zaklasson, bosszantson, megriasszon, kényelmetlen helyzetbe hozzon, vagy zavarba ejtsen egy másik személyt;
 • Azt a célt szolgálja, vagy valószínűleg azt fogja eredményezni, hogy egy másik személy magánszférája sérül;
 • Szándékosan félrevezető, valaki másnak adja ki magát, mint aki valójában;
 • Azt sugallja, hogy Velünk áll üzleti kapcsolatban, miközben ez nem igaz;
 • Megsérti a szerzői, vagy szellemi tulajdonjogokat;
 • Jogi kötelezettség (például szerződésszegés) megsértése révén készült;

8. Linkek más webhelyekre

A Webhelyünkre felkerülhetnek linkek más webhelyekhez. Hacsak nincs kifejezetten kijelentve, ezek a webhelyek nem a Mi kontrollunk alatt állnak. Nem vállalunk magunkra és nem is fogadunk el semmilyen felelősséget, vagy kötelezettséget harmadik fél webhelyének tartalmáért. A Mi Webhelyünkön kizárólag információnyújtás céljából jelenítünk meg linket harmadik fél webhelyéhez és nem sugalljuk azt, hogy bármilyen kapcsolatban állunk velük, vagy bármilyen kontrollunk van felettük.

Felhasználó a https://www.angoliskola.com weboldalon található regisztrációs kérdőív kitöltésével és beküldésével és/vagy bármely „Buy Now” gomb, "Subscribe" gomb, "Befizetek" gomb, vagy "Előfizetek" gomb megnyomásával és/vagy a kiválasztott számú magánóra, vagy kiválasztott tanfolyam díjának befizetésével kijelenti és igazolja, hogy egyetért ezen Felhasználási Feltételekkel és azokat – mint szándékával egyezőeket – magára nézve kötelező érvényűnek tekinti.

9. Jogi lemondó nyilatkozat

A Webhelyünkön található Tartalom nem minősül tanácsnak, melyre hagyatkoznod kellene. Kizárólag általános információnyújtás céljából van közzétéve. Mielőtt bármilyen cselekedetre szánod el magad bármilyen információ alapján, melyet a Webhelyünkön találsz, kérj professzionális, vagy szakértői tanácsot.

Amennyire azt a törvény megengedi, nem teszünk olyan kijelentést és nem adunk olyan biztosítékot, vagy garanciát, hogy a Webhelyünk meg fog felelni az elvárásaidnak, hogy nem fogja sérteni harmadik fél jogait, hogy kompatibilis lesz minden szoftverrel és hardverrel, vagy hogy biztonságos lesz. Ha a Mi hibánkból (az ésszerű törődésünk és hozzáértésünk hiánya miatt) bármilyen digitális tartalom a Webhelyünkről kárt tesz a te berendezésedben, vagy más digitális tartalomban, ami a tiéd, lehetséges, hogy bizonyos jogorvoslatra jogosult vagy. További információért a vásárlói jogaidat és jogorvoslataidat illetően, vedd fel a kapcsolatot a helyi Citizens Advice Bureau-ddal, vagy a Trading Standards Office-szal. 

Ésszerű intézkedéseket teszünk a Webhelyünk teljességének, pontosságának és naprakészségének biztosítására. Azonban, Mi nem teszünk olyan kijelentést, nem adunk olyan biztosítékot, vagy garanciát (kifejezett módon, vagy utalva rá), hogy a Tartalmaink teljesek, pontosak, vagy naprakészek. Kérlek, vedd figyelembe, hogy ez a kivételtevés nem vonatkozik a Webhelyünkön keresztül értékesített javakra és szolgáltatásokra.

10. A Mi felelősségünk

A törvény adta lehetőségek legteljesebb mértékéig nem vállalunk felelősséget bármely Felhasználó felé bármilyen veszteségért, vagy kárért, függetlenül attól, hogy az előre látható, vagy egyéb, mely abból ered, vagy azzal kapcsolatos, hogy használja (vagy képtelen használni) a Webhelyünket, vagy annak bármely Tartalmát.

A törvény adta lehetőségek legteljesebb mértékéig kizárunk minden kijelentést, biztosítékot és garanciát (akár kifejezett, akár ráutalt), amely a Webhelyünkre, vagy annak bármely Tartalmára vonatkozna.

A Webhelyünk kizárólag magáncélú használatra lett szánva. Ha te üzletszerű felhasználó vagy, Mi nem vállalunk semmilyen felelősséget a profitodban, az eladásaidban, a vállalkozásodban, a bevételeidben, az üzleti lehetőségeidben, a vállalkozásod iránti jóakaratban, a vállalkozásod jó hírében, a várható megtakarításaidban, vagy az üzletmenetedben keletkezett, vagy bármilyen más módon létrejött közvetlen, vagy közvetett veszteségedért.

Mi megteszünk minden ésszerű gondoskodást és hozzáértő munkavégzést, hogy biztosítsuk a Webhelyünk mentességét vírusoktól és egyéb rosszindulatú szoftverektől, azonban Mi nem vállalunk felelősséget semmilyen veszteségért, vagy kárért, ami vírus, vagy egyéb rosszindulatú szoftver miatt keletkezik azáltal, hogy használod a Webhelyünket (beleértve azokat a Tartalmakat is, melyeket letöltesz róla), vagy bármely más oldalról, amire hivatkozunk a Webhelyünkön.

Nem vállalunk semmilyen felelősséget a Webhelyünkön történő zavarokért, vagy elérhetetlenségért, melyet külső okok hoznak létre, beleértve, de nem korlátozva a következőkre: ISP berendezési hiba, a host berendezésének hibája, kommunikációs hálózati hiba, természeti események, háborús cselekedetek, jogi korlátozások és cenzúra.

Ezek között a Felhasználási Feltételek között semmi nincs, ami kizárná, vagy korlátozná a Mi felelősségünket a csalást, a csalárd módon történő bemutatást, a halált, vagy személyi sérülést okozó nemtörődömséget, vagy bármilyen más törvény által előírt felelősségünket. A vásárlókat megillető jogokkal kapcsolatban (beleérve a digitális tartalmakra vonatkozó jogokat is) további információért vedd fel a kapcsolatot a Citizens Advice Bureau-val, vagy a Trading Standards Office-szal. 

11. Vírusok, rosszindulatú szoftverek és biztonság

Megteszünk minden ésszerű intézkedést és gondoskodást, hogy biztosítsuk a Webhelyünk biztonságát, és vírusoktól és rosszindulatú szoftverektől való mentességét. 

Te vagy felelős azért, hogy megvédd a hardveredet, a szoftveredet, az adataidat és egyéb anyagaidat a vírusoktól, rosszindulatú szoftverektől és egyéb internetes biztonsági kockázatoktól.

Tilos szándékosan bejuttatnod vírusokat, vagy más rosszindulatú szoftvereket, vagy bármilyen egyéb rosszindulatú, vagy technológiailag káros anyagot a Webhelyünkre.

Tilos megpróbálnod jogosulatlanul hozzáférni a Webhelyünk bármely részéhez, a szerverhez, melyen a Webhelyünk tárolva van, vagy bármely más szerverhez, számítógéphez, vagy adatbázishoz, mely a Webhelyünkhöz kapcsolódik.

Tilos megtámadnod a Webhelyünket szolgáltatásmegtagadási támadással, vagy bármilyen más módon.

Ezeknek a pontoknak a megszegésével lehetséges, hogy megszeged a Computer Misuse Act 1990 törvényt. Bármely és minden törvényszegést jelenteni fogunk a megfelelő hatóságnak és teljes mértékben együtt fogunk működni a hatóságokkal azáltal, hogy felfedjük feléjük a személyazonosságodat. A jogod a Webhelyünk használatára azonnal meg fog szűnni, ha ilyen törvényszegést követsz el.

12. Az elfogadható használat irányelvei

Csak törvénytisztelő módon használhatod a Webhelyünket és be kell tartanod a következő szabályokat:

 • Gondoskodnod kell róla, hogy betarts minden helyi, nemzeti és nemzetközi törvényt és/vagy szabályozást;
 • Tilos a Webhelyünket törvénytelen, vagy csalárd módon használnod;
 • Tilos a Webhelyünkre tudatosan küldened, feltöltened, vagy bármilyen más módon közvetítened olyan adatokat, melyek bármilyen vírust, vagy egyéb rosszindulatú szoftvert (malware) tartalmaznak, vagy bármilyen olyan kódot, amely káros hatással lehet számítógép hardverre, szoftverre, vagy adatokra, bármilyen módon;
 • Tilos a Webhelyünket bármilyen módon, vagy bármilyen olyan célra, felhasználnod, amely bármely személynek, vagy személyeknek ártalmas.
 • Amikor Felhasználói Tartalmat küldesz be a Webhelyünkre (vagy bármilyen más módon kommunikálsz a Webhelyünkkel), tilos olyan tartalmakat beküldenek, amely  
  • Kifejezetten szexuális;
  • Obszcén, szándékosan sértő, gyűlöletkeltő, vagy más módon lázító;
  • Az erőszakot támogatja;
  • Bármilyen törvénytelen tevékenységet támogat, vagy segít;
  • Diszkriminatív, vagy leértékelő bármely személlyel, csoporttal, vagy osztállyal kapcsolatban rassz, nem, vallás, nemzetiség, fogyatékosság, szexuális beállítottság, vagy kor alapján;
  • Azt a célt szolgálja, hogy fenyegessen, zaklasson, bosszantson, megriasszon, kényelmetlen helyzetbe hozzon, vagy zavarba ejtsen egy másik személyt;
  • Azt a célt szolgálja, vagy valószínűleg azt fogja eredményezni, hogy egy másik személy magánszférája sérül;
  • Szándékosan félrevezető, valaki másnak adja ki magát, mint aki valójában;
  • Azt sugallja, hogy Velünk áll üzleti kapcsolatban, miközben ez nem igaz;
  • Megsérti a szerzői, vagy szellemi tulajdonjogokat;
  • Jogi kötelezettség (például szerződésszegés) megsértése révén készült;
 • Fenntartjuk a jogot, hogy felfüggesszük, vagy megszüntessük a hozzáférésedet a Webhelyünkhöz, ha megszeged ennek a 12-es pontnak a szabályait, vagy bármely más szabályt és/vagy feltételt ebben a Felhasználási Feltételek dokumentumban. Specifikusan, a következő akciók egyikét, vagy többet ezek közül tehetünk:
  • Felfüggesztjük - akár ideiglenesen, akár véglegesen - a Számládat és/vagy a jogodat ahhoz, hogy hozzáférj a Webhelyünkhöz;
  • Eltávolíthatunk bármilyen Felhasználói Tartalmat, amelyet beküldtél, amely megszegi az elfogadható használat irányelveit;
  • Írásos figyelmeztetést küldhetünk neked;
  • Jogi lépéseket tehetünk ellened a felmerülő költségek megtérítésére, melyek a te szerződésszegésed miatt merülnek fel;
  • További jogi lépéseket kezdeményezhetünk ellened, ha szükséges;
  • Kiadhatunk bármilyen információt rólad a hatóságoknak, ha azt szükségesnek érezzük, vagy megköveteli tőlünk a hatóság;
  • Bármilyen más akciót kezdeményezhetünk ellened, amelyet szükségesnek érzünk és amely törvényes.
 • Ezennel kizárjuk bármely és minden olyan felelősségünket, mely azokból az akciókból eredhet, melyeket a Felhasználási Feltételek megszegői ellen teszünk (beleértve a fentieket, de nem korlátozva azokra.)

13. Sütik (Cookies)

A Webhelyünk használatával elfogadod és hozzájárulásodat adod ahhoz, hogy a Webhelyünk sütiket (cookies) használjon a készülékeden.

14. Változások ezekben a Felhasználási Feltételekben

 • Bármikor megváltoztathatjuk ezeket a Felhasználási Feltételeket. Bármely változtatás kötelező érvényű lesz rád nézve attól a pillanattól kezdve, hogy a változtatást követően először használod a Webhelyünket. Ezért javasoljuk, hogy időről-időre nézd át ezt a weblapot.
 • Abban az esetben, ha a Felhasználási Feltételek jelenlegi változata konfliktusba kerül az egyik, vagy bármelyik korábbi változattal, a jelenlegi változat szabályai érvényesek.

15. Kapcsolatfelvétel Velünk

Ha kapcsolatba szeretnél lépni Velünk, kérjük, hogy küldj egy e-mailt az info@angoliskola.com címre, vagy küldd be az üzeneted, a Kapcsolat oldalunkon keresztül. 

16. Kommunikációk Tőlünk

 • Ha rendelkezünk az elérhetőségeiddel, akkor időről-időre küldhetünk fontos információkat neked e-mailen keresztül, szöveges üzenetben (SMS), telefonon, Skype-on, postai levélben, vagy bármilyen más kommunikációs csatornán, melynek ez elérhetőségét megadtad nekünk. Ezek az üzenetek tartalmazhatnak (de nem korlátozódnak rá) híreket a szolgáltatásaink változásáról, vagy ezeknek a Felhasználási Feltételeknek a változásáról.
 • Soha nem fogunk küldeni neked marketing jellegű üzeneteket, hacsak erre nem adtál kifejezett engedélyt nekünk. Ha korábban már adtál nekünk ilyen engedélyt, akkor bármikor visszavonhatod az engedélyedet. Minden marketing üzenet, amit küldünk, tartalmaz egy "lemondás" ("unsubscribe") linket. Ha úgy döntesz, hogy nem kérsz több marketing üzenetet tőlünk, akkor 7 munkanapba telhet, amíg frissítjük az adatbázisunkat az új preferenciáidnak megfelelően.
 • Ha bármilyen kérdésed, vagy panaszod van a Tőlünk kapott kommunikációkkal kapcsolatban, kérjük, hogy küldj egy e-mailt az info@angoliskola.com címre, vagy küldd be az üzeneted, a Kapcsolat oldalunkon keresztül. 

17 Adatvédelem

Felhasználó személyes adatait a Webhelyen – a regisztráció során és/vagy a befizetéskor – adta meg és ezzel hozzájárult és egyetértett azzal, hogy Team Bonaventura azokat korlátlan ideig tárolhatja és üzleti tevékenysége során felhasználhatja.

Tanuló bármikor leiratkozhat Bonaventura Online Nyelviskola hírleveléről, illetve kérheti adatai törlését Bonaventura Online Nyelviskola adattárából azzal, hogy ír egy e-mailt az info@angoliskola.com címre, melyben kéri a leiratkozást és/vagy az adatai törlését.

Beiratkozás

Tanuló beiratkozása a Felhasználási Feltételek elfogadásával, valamint a magánórák/tanfolyam díjának befizetésével válik jogilag érvényessé. Kizárólag azok a tanulók kezdhetik meg magánóráikat/tanfolyamukat, akik az oktatás kezdete előtt legalább 24 órával a magánórák/tanfolyam díját befizették.

Tanfolyam díja

A magánórák/tanfolyam díjának összege a magánórák/tanfolyam díjának befizetésekor kerül rögzítésre. A Bonaventura Online Nyelviskola Webhelyén feltüntetett árak és kedvezmények az irányadók, de a változtatás jogát a Bonaventura Online Nyelviskola vezetése fenntartja.

Tananyagok

A szükséges tankönyveket és segédanyagokat a magánórák/tanfolyam díja nem tartalmazza. Azokat Tanuló egyénileg szerzi be.

Általában azonban nem használunk tankönyvet, hacsak Tanuló ezt külön nem kéri. A tanár biztosíthat anyagokat Tanuló számára, melyek rendszerint (de nem minden esetben) ingyenesek.

Az oktatás menete

Az oktatás magánórák esetén egy tanár és egy, vagy két tanuló, tanfolyamok esetén egy, vagy több tanár és több tanuló részvételével zajlik. A tanulókat a Bonaventura Online Nyelviskola által kijelölt és a Bonaventura Online Nyelviskolával érvényes megállapodásban álló tanár oktatja. Az oktatás interneten keresztül zajlik speciális programok (például Skype, Zoom Cloud Meeting, stb.) használatával. Tanuló kaphat segítséget Bonaventura Online Nyelviskolától ezen programok használatával kapcsolatban, de minden esetben saját magának kell a szükséges programo(ka)t telepítenie a számítógépén és képesnek kell lennie használni őket. Ez Tanuló saját felelőssége.

Megvásárolt órák

Tanuló az általa megvásárolt számú órán való részvételre válik jogosulttá. A magánórák minimum 60 perc hosszúságúak, a tanfolyami órák hossza változó.

Óralemondás, hiányzás és visszaigénylések

Magánórák esetén:

Amennyiben Tanuló le kívánja mondani a magánórát, azt az óra esedékessége előtt legalább 24 órával jeleznie kell a tanára felé. Ha ezt elmulasztja, és nem vesz részt az órán, az órát megtartott órának tekintjük és a díja levonásra kerül a Tanuló által befizetett óradíjakból.

Párban történő tanulás esetén, amennyiben az egyik tanuló lemondja az órát, de a másik nem, az óra megtartásra kerül és a díja nem igényelhető vissza.

A tanár is lemondhatja a magánórát szintén legalább 24 órával az óra esedékessége előtt. Amennyiben a tanár ilyen előzetes figyelmeztetés nélkül nem jelenik meg az órán, úgy Tanuló egy extra, ingyenes órára jogosult.

Amennyiben tanuló két hétnél hosszabb időszakon át nem vesz részt egyetlen magánórán sem, majd visszatér, elképzelhető, hogy másik tanárhoz kell beosztanunk. Ilyen esetben nem tudjuk garantálni, hogy a két hét után ugyanaz a tanár rendelkezésére fog még állni, lehetséges, hogy másik tanárral kell folytatnia a munkát.

Tanfolyamok esetén:

Tanuló a tanfolyam megkezdése előtt befizette a tanfolyam teljes díját; ez alatt azt érjük, hogy a megadott időszakra - rendszerint egy hétre - előre befizette a tanfolyamának díját. Amennyiben ezek után nem vesz részt egy, vagy több órán a tanfolyam előre meghirdetett időpontjaiban, úgy ezt saját felelősségére teszi és az elmulasztott órák díja levonásra kerül a Tanuló által befizetett óradíjakból.

Amennyiben egy tanfolyami óra elmarad a tanár hiányzása miatt, úgy Bonaventura Online Nyelviskola meghirdet egy másik időpontot, amikor az óra bepótlásra kerül.

Technikai nehézségek

Magánórák esetén:

Ha egy magánóra technikai nehézségek (bármelyik fél oldalán keletkezett internet kapcsolat hiba, vagy számítógép hiba miatt) meghiúsul, úgy az órát egy későbbi időpontban - külön díj felszámolása nélkül - megtartjuk. Tanuló és a tanára egyeztetnek egy másik időpontot egymással.

Tanfolyam esetén:

Amennyiben egy tanfolyami óra megtartása (stream-elése) Bonaventura Online Nyelviskola oldalán keletkezett technikai nehézségek (internet kapcsolat hiba, vagy számítógép hiba miatt) meghiúsul, úgy az iskola meghirdet egy másik időpontot, amikor az óra -külön díj felszámolása nélkül - megtartásra kerül. Amennyiben Tanuló saját számítógépének, vagy internetkapcsolatának hibájából nem tud részt venni a tanfolyami órán, ezért felelősséget a Bonaventura Online Nyelviskola nem tud vállalni.

Panaszok és visszaigénylések

Magánórák esetén:

Tanuló magánórával/tanfolyammal kapcsolatos észrevételeit, panaszait írásban juttathatja el Bonaventura Online Nyelviskola részére az info@angoliskola.com e-mail címen, a https://www.angoliskola.com/kapcsolat/ weboldalon keresztül, vagy postai levélben a Bonaventura Online Nyelviskola székhelyére (lásd fent.)

Bonaventura Online Nyelviskola köteles a panaszokat kivizsgálni és – amennyiben jogosak – megfelelőképpen orvosolni. Amennyiben nem sikerül orvosolni Tanuló panaszát, úgy Tanulónak joga van visszakérni a legutolsó megtartott és a még meg nem tartott, de már befizetett magánóráinak díját. Egynél több, már megtartott magánóra díját a tanuló nem kérheti vissza.

Tanfolyamok esetén:

Amennyiben tanuló nem elégedett a befizetett tanfolyammal és távozni szeretne az iskolától, úgy visszakérheti a legutolsó megtartott tanfolyami órájának díját, melyen részt vett. Egynél több óra díját nem igényelheti vissza. Olyan órák után nem igényelhet vissza díjat, melyeken nem vett részt az elejüktől a végéig.

Tanulói Sikerek

A tanulóktól szívesen látunk mindenfajta beszámolót sikereikről, nyereségeikről, melyeket a tanórákból szereznek. Ezek beküldésére a Weboldalon található „Siker” formanyomtatványt tudják használni.

A tanulói sikerek publikálásához a Bonaventura Online Nyelviskola külön írásos engedéllyel kell, hogy rendelkezzen Tanulótól. Amennyiben Tanuló a Weboldalon kitölti a „Siker” formanyomtatványt, az oldal lehetőséget biztosít számára, hogy eldöntse, milyen módon engedélyezi, vagy nem engedélyezi személyes sikertörténetének publikálását Bonaventura Online Nyelviskola részére.

A „Siker” formanyomtatvány kitöltésével és beküldésével Tanuló hozzájárul, hogy Bonaventura Online Nyelviskola tárolja az ott megadott adatait, illetve nyilvános fórumokon, nyomtatott, vagy elektronikus médiában, stb. közzétegye azokat, vagy ne tegye közzé azokat.

Az óradíjak befizetésének módja

Tanuló az órái/tanfolyama díját a jelentkezéskor a Weboldalon keresztül tudja befizetni. A befizetésre különböző módokat ad meg az oldal, lehet több fajta bankkártyával, illetve Paypal rendszerrel fizetni.

A tanfolyamok díját a Weboldal GBP-ben (Angol Fontban) jeleníti meg és ezek az árak a mérvadóak. Ha Tanuló másik ország pénznemével fizet, akkor Bonaventura Online Nyelviskola számlájára a GBP-ben megadott összegnek kell megérkeznie. Ha a befizetés utalással történik, az utalás díját Tanuló fizeti meg.

Titoktartás

Tanuló ezen Felhasználási Feltételekbe beleegyezik a Webhelyünk használatával (ráutaló magatartás) és ezzel hozzájárul, hogy Bonaventura Online Nyelviskola korlátlan ideig tárolja elektronikus, nyomtatott, vagy bármilyen más formában az általa megadott személyes adatait, írásait, házi feladatait, vagy bármilyen más adatot, amit Tanuló juttat el Bonaventura Online Nyelviskola részére.

A felek (Bonaventura Online Nyelviskola és Tanuló) együttműködése során a másik félnek átadott írásos és egyéb anyagokat az átvevő fél az átadó írásbeli hozzájárulása nélkül nem adhatja harmadik félnek tovább. Ezen anyagok bizalmasan kezelendők, másolásuk, terjesztésük, sokszorosításuk kizárólag a tulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges.

Diszkréció

A felek a jelen Felhasználási Feltételek teljesítésével összefüggésben tudomásukra jutott üzleti titkot kötelesek megőrizni. Ezen túlmenően sem közölhetnek harmadik személlyel olyan adatot, amely a teljesítéssel összefüggésben jutott tudomásukra, és amelynek közlése a másik félre, a cég tulajdonosaira, vagy szerződéses munkatársaira hátrányos következménnyel járna.

A felek teljes felelősséggel tartoznak a titoktartási kötelezettség megszegéséből fakadó károkért. A jelen Felhasználási Feltételekben szabályozott titoktartási kötelezettség a jelen megállapodás megszűnését követő 5 évig terheli a feleket.

Adatvédelem

A magánórákon/tanfolyamon részt vevők személyes adatait Bonaventura Online Nyelviskola köteles az Egyesült Királyság adatvédelmi törvényeinek előírásai szerint tiszteletben tartani. Tanuló adatait kizárólag tanfolyamszervező tevékenysége során használhatja fel, harmadik személynek nem szolgáltathatja ki, kivéve, ha Tanuló erre írásban engedélyt ad, illetve olyan eseteket kivéve, amikor az Egyesült Királyság törvényei kötelezik erre Bonaventura Online Nyelviskolát.

Általános törvényi háttér

A jelen Felhasználási Feltételekben nem szabályozott kérdésekben az Egyesült Királyság polgári törvényeinek előírásai az irányadók. Ezek a Felhasználási Feltételek nem befolyásolják Tanuló, illetve Bonaventura Online Nyelviskola törvény adta jogait és kötelességeit, ahogy azokat az Egyesült Királyság törvényei rögzítik.

Bonaventura Online Nyelviskola a Team Bonaventura egyéni vállalkozás tulajdona.